Hoe werkt het bestellen van uw geboortekaartjes.

U kunt ons bellen voor een afspraak om modellenboeken bij u thuis te komen brengen, ook kunt u bij ons op afspraak terecht om modellenboeken in te kijken. Natuurlijk kunt u ook via onze site de collecties bekijken.

Ook voor een eigen ontwerp kunnen wij van dienst zijn. Hiervoor hebben wij een ruime keuze in papier- en kartonsoorten met bijpassende enveloppen.

Als u een keuze heeft gemaakt kunt u uw kaarten rechtstreeks of via een van de uitgeverijen bij ons bestellen. Dan geeft u ons de tekst op die u op de kaartjes wilt hebben en kiest u voor een lettertype en drukkleur. Dan maken wij een leesproef voor u die u via de e-mail ontvangt. Als u een drukproef op de door u gekozen kaart wilt kan dat natuurlijk ook. Als de proef akkoord is gaat uw order in de wacht in afwachting van de geboorte. Uw enveloppen kunt u eventueel eerder ontvangen.

Als het zover is geeft u ons (bij voorkeur per e-mail) de ontbrekende gegevens door waarna wij u nog een ingevulde leesproef kunnen mailen als u dat wenst. Na akkoord gaan wij u kaarten drukken voor 13.00 uur akkoord worden uw kaarten dezelfde werkdag nog bij u bezorgd of kunt u ze bij ons afhalen. Na 13.00 uur akkoord worden de kaarten de volgende werkdag bij u bezorgd of kunt ze bij ons afhalen. Halen en brengen kan, indien gewenst, ook ‘s-avonds op afspraak.

Siergaarde 155 - 2285 JG Rijswijk - 070 211 09 79 - info@leukdrukwerk.nl