Hoe werkt het bestellen van uw trouwkaarten.

U kunt ons bellen voor een afspraak om modellenboeken bij u thuis te komen brengen, ook kunt u bij ons op afspraak terecht om modellenboeken in te kijken. Natuurlijk kunt u ook via onze site de collecties bekijken.

Ook voor een eigen ontwerp kunnen wij van dienst zijn. Hiervoor hebben wij een ruime keuze in papier- en kartonsoorten met bijpassende enveloppen.

Als u een keuze heeft gemaakt kunt u uw kaarten rechtstreeks of via een van de uitgeverijen bij ons bestellen of wij komen langs om u te adviseren bij de keuze van uw kaarten en het opstellen van de tekst(en). Het is natuurlijk mogelijk om voor verschillende teksten te kiezen voor de daggasten, receptiegasten en bruiloftgasten.

Als u uw bestelling heeft gedaan kiest u voor een lettertype en een drukkleur. Dan gaan wij een leesproef verzorgen, deze ontvangt u per e-mail in het door u gekozen lettertype. Als u een drukproef wenst op de door u gekozen kaart kan dat natuurlijk ook.

Als de proef akkoord is spreken we een levertijd met u af en gaan we de kaarten voor u drukken. De kaarten bezorgen we daarna bij u thuis of u kunt ze bij ons afhalen.

Siergaarde 155 - 2285 JG Rijswijk - 070 211 09 79 - info@leukdrukwerk.nl